Kirjoittelenpas välillä muutakin kuin ikäviä asioita,  joista onkin paljon riittänyt asiaa. Mutta onhan sitä elämässä toki paljon muutakin! Nyt vietetään hiihtolomaviikkoa ja saan olla Kertun ja Siiri kanssa lomalla. Ilo ja Onni ovat äidillä ja Teuvolla ei ole lomaa.

 Arki Ilon kanssa on lähtenyt sujumaan hyvin. Olen tottunut siihen, että arki rullaa Teuvon ja tyttöjen kanssa. Nyt on päätetty lopullisesti, että Onni asuu äidillä ja Ilo meillä. Onnilla on koulun vaihto loman jälkeen edessä, hieman jännittää mitä se tuo tullessaan. Oma stressitasoni on laskenut ja olen taas jaksanut trenaata salilla. Voi juku, että rakastan sitä hommaa ja treinerin mukaan tulosta tulee. Ja näkeehän sen itsekin peilistä!

Kerttu ja Siiri kulkevat viikoittain tanssiharjoituksissa ja ratsastustunnilla. Omat opintoni etenevät hyvää vauhtia. Arjen keskellä höpötellään paljon. Lasten suusta kuulee usein, että onpa meillä hassu perhe :) Huumori onkin yksi meidän porukan kantava voima. 

Kuulisin mielelläni myös teidän lukijoiden ajatuksia ja kokemuksia uusperheestä.  Ja jos mielessäsi on jokin uusperheeseen liittyvä aihe, josta haluaisit minun kirjoittavan jätä kommenttisi. Ja kysymyksiäkin saa jättää :)

Tänään olen kiitollinen siitä, että on loma! :)