No niin, tästä se lähtee. Ensimmäinen postaus. Ajattelin aloittaa esittelyllä :) Tulen kirjoittamaan perheeni asioista joten yksityisyyden turvaamiseksi heti tästä eka postauksesta lähtien kaikkien perheenjäsenteni nimet on muutettu.

Olen siis kahden kouluikäisen tyttären äiti, olkoot he Kerttu ja Siiri. Lisäksi perheeseeni kuuluvat avomieheni Teuvo sekä hänen kouluikäiset lapsensa Onni ja Ilo. Onni asuu meillä ja Ilo vierailee joka toinen viikonloppu luonamme. Saman katon alla olemme asustelleet nyt reilun vuoden. Perhekuviostamme kerron jossain vaiheessa tarkemmin. Lisäksi meillä asustaa kaksi kissaa ja kaksi koiraa. 

Teuvo on terveysalan yrittäjä ja minä opiskelen ammattikorkeassa sosiaalialaa. Lapset harrastavat kuka mitäkin, Teuvo pelaa lentistä ja itse treenaan tavoitteellisesti salilla. Menoa ja meininkiä riittää ja ovi käy välillä kuin Anttilassa :) Arkemme on tulvillaan tahatonta ja tahallista komiikkaa ja meillä nauretaan paljon!

Blogin ideana on purkaa omia iloja, suruja ja haasteita uusperhe-elämästä ja lasten kasvattamisesta. Sekä omien, että toisen. Vaikka meillä ei kyllä ole niitä "toisen" lapsia, kaikki ne on "omia", kukin tavallaan. Ehkäpä joku saa lohtua siitä, että uusperhe voi olla toimivakin ja tulvillaan rakkautta kaikista haasteista huolimatta.