Meillä sattuu ja tapahtuu....Yhteen muutosta on nyt siis reilu vuosi aikaa. Kuluneen vuoden aikana olemme täällä omassa ihanassa sinisessä talossamme oppineet elämään kaikki yhdessä ja jokainen on suurin piirtein löytänyt paikkansa perheestä. Olemme luoneet yhdessä Teuvon kanssa meidän perheelle sopivat toimintamallit, tutkineet uusperheen eri vaiheita ja miettineet mikä on meidän yhteinen kasvatuslinjamme. Lisää tietoa ja uusperheitä koskevia asioita löytyy osoitteesta http://supli.fi/

Juuri kun tuntui, että asiat alkavat sujua alkoi kodin ulkopuolella tapahtua. Erinäisten tapahtumien myötä huomasimme, että Teuvon vanhemmat sekä Onnin ja Ilon äiti luulevat tietävänsä meitä paremmin mitä kotonamme tapahtuu ja miten meidän pitäisi lapsia kasvattaa. Minä luulin olevani ihan hyvissä väleissä kumpaankin suuntaan...Mutta voi kuinka väärässä olinkaan!  Olen saanut viime viikkoina melkoisen sonta kasan niskaani. Heidän mielikuvansa minusta on hyvin vääristynyt. Kuinkahan moni muu äitipuoli onkaan kokenut saman? Varmasti todella moni.

Samaan aikaan kun muut haukkuivat ja yrittivät puuttua asioihimme alkoi Onnin käytöksessä olla hyvin huolestuttavia piirteitä ja Ilo itkeskeli ja nukkui huonosti meillä ollessaan. Minä olen jo pitempään ollut huolissani siitä mitä heidän äitinsä luona tapahtuu, ryypätään ja tapellaan....Teuvo otti yhteyttä lastensuojeluun ja nyt odotamme heidän selvittävän asioita. Onnin ja Ilon äiti ei tästä hirveästi tykännyt..Teuvo on kuulemma tyhmä ja hänen pitäisi hävetä! En kyllä ymmärrä mitä tyhmää on siinä, että hakee lapselleen apua? Tai miksi sitä pitäisi hävetä? Tapahtui elämässä mitä tahansa mielestäni lasten etu pitäisi asettaa kaiken muun edelle jos niitä on siunaantunut. Lasten etuahan mekin tässä ajamme. Ajatelkoot muut mitä haluaa, onpahan läheisriippuvaisilla puuhaa! Tätäkin teemaa voisin jossain vaiheessa avata...

Elämme jännittäviä aikoja. Tämä kirjoitus on pelkkä pintaraapaisu siitä mikä hässäkkä täällä on meneillään. Avaan asioita enemmän ja kirjoittelen lisää ajatuksiani jos niitä joku jaksaa lukea. Jätäthän siis kommenttisi vierailustasi.

Mielestäni jokaisessa päivässä on jotakin hyvää ja kiitollisuuden aihetta. Tänään olen kiitollinen siitä, että saamme apua.